Välkommen Jonas Hurtigh Grabe Öregrunds golfklubbs nya klubbchef

Vi välkomnar Jonas Hurtigh Grabe till Öregrunds golfklubb som ny klubbchef.

Jonas kommer att börja sin anställning på måndag den 28 aug. och gå tillsammans med Lena Lantz under en övergångstid.
Se nedan där presenterar Jonas sig själv.

Varmt välkommen Jonas
Charlotte Axelsson
Ordförande

 

Jonas Hurtigh Grabe heter jag och bor med familjen i Östhammar och sedan 20 år tillbaka på Gräsö på somrarna.
Jag och min fru driver ett par verksamheter i kommunen bla Gimo Industricenter och Adas kafe. Jag har utöver detta haft ett heltidsjobb som konsult inom fastighetsbranschen. Jag lämnar nu konsultverksamheten och tänka ägna den tiden åt att tillsammans med personalen och er medlemmar utveckla klubben vidare. Jag återkommer i nästa nyhetsbrev med en liten mer utförlig presentation av mig själv. Det skall bli så kul att få jobba tillsammans med er alla. För de som undrar så spelar jag golf men är rätt dålig men det tänkte jag att Peter skulle få råda bot på 😉
Jonas Hurtigh Grabe