DITT ENGAGEMANG BEHÖVS

En förening är beroende av ideella krafter som hjälper till. Inom vår golfklubb finns det gott om sådana krafter, men det finns rum för fler engagerade eldsjälar! För att ytterligare förbättra klubbens ekonomi, banans kvalitet och höja trivseln, vill vi få fler engagerade i klubbens verksamhet. Det finns flera olika sätt du kan engagera dig i klubblivet beroende på vilka hjärtefrågor du har. Engagemanget är en perfekt inkörsport för att komma in i gemenskapen samtidigt som du bidrar till klubbens utveckling.

Styrelsen & Kommittéer

Vill du bidra till golfklubbens utveckling? Har du särskilda kompetenser som du vill dela med dig av? Du är välkommen att kontakta valberedningen om du har frågor eller funderar på att engagera dig i styrelsearbetet, i våra kommittéer eller utskott.

Tävlingsledare & Funktionärer

Intresset för tävlingar är stort i klubben och likaså behovet av duktiga funktionärer. Vi har varje år ett brett tävlingsprogram där alla kategorier kan vara med och mäta sina krafter. Vill du hjälpa till i dessa arrangemang, kontakta kansliet så hjälper de dig vidare.

Fadder

Öregrund GK vill ge den allra bästa starten för alla nybörjare och nya medlemmar i klubben. I klubben finns en fadderverksamhet som underlättar inträdet in i klubben och golflivet. Vill du ställa upp som en hjälpande hand och bollplank, så tveka inte att höra av dig till kansliet!