NYBÖRJARKURS

ÖREGRUNDSMODELLEN FÖR ”GRÖNT KORT”

Det har aldrig varit enklare och billigare att börja med golf! Kursens tider och upplägg kan skräddarsys efter behov (enskilt eller i grupp). Den praktiska delen kommer att vara förlagd till träningsområdet, Lilla och Stora Banan där vi visar och ni får träna olika praktiska moment. Stor del av utbildningen är webbaserad och görs privat eller i samarbete med utbildningsledare.

Efter godkännande av vår Pro så ingår spel på både Lilla och Stora Banan under hela 2024!

Lån av klubbor ingår under utbildningen.

Kursstart: Efter eget önskemål eller så fort gruppen är fulltecknad meddelas startdag. För ytterligare information och anmälan kontakta receptionen på 0173-324 50.

  • 1 900 kr för er till och med 21 år. Då ingår utbildning, bollkort till ett värde av 200 kr och årsavgiften för 2024.
  • 3 800 kr för er som är äldre än 21 år. Då ingår utbildning, bollkort till ett värde av 200 kr och årsavgiften för 2024.

Antalet lektioner som ingår är 4 st 25 min privatlektioner, Om ni är 2 st som utbildar er ihop så ingår 6 st 25 min lektioner.

Om ni blir fler som tränar i grupp så blir det mer tid och fler tillfällen.

Vi hjälper till att ordna med en personlig fadder!

Vi söker medlemmar som kan hjälpa till som fadder!

Vi vill komma igång med en fadderverksamhet för nya spelare och även spelare med 36+. Det är viktigt att vi tar hand om alla som nyligen gått med i vår klubb, så att de får ett bra bemötande och möjlighet att lära känna andra medlemmar i klubben.

Tag chansen att göra en viktig insats. Anmäl dig till receptionen på 0173-324 50 om du kan tänka dig att ställa upp som fadder.

Vår tränare

Peter Andersson

pga-80x80

PGA Club Professional

Frågor?

Besök oss i golfshopen när du är i krokarna så får du veta mer om våra kurser och lektioner. Du kan också ringa eller mejla oss.

Telefon: 0173-324 50

peter.andersson@oregrundsgk.com