HOTELL & VANDRARHEM

Har du andra önskemål än nedan är du välkommen att kontakta receptionen på Öregrunds GK (0173-324 50) så hjälper vi dig.

Gimo Herrgård, Gimo

Gimo Herrgård (www.gimoherrgard.se)

Rakt in i vår värld, historisk miljö, uppladdning och avkoppling, kulinariska överraskningar, konferens eller högtidsdag, semester eller arbete, helg eller vardag. Hjärtligt välkommen till Gimo Herrgård.

Epokgården, Öregrund

Epokgården (www.epokgarden.se)

Bo vid havet i Öregrund, en anrik gammal badort. Vandrarhemmet är beläget mitt i staden och all service är belägen inom 200 meters radie. Epokgården har självhushåll. Du har ett stort kök med full utrustning, matbord med 10 sittplatser samt trädgård med trädgårdsmöbler.

Klockargården, Öregrund

Klockargården (www.klockargarden.nu)

Bo vid havet i Öregrund, en anrik gammal badort. Klockargården är en kringbyggd gård från 1700-talet, även kallad oasen mitt i stan. Här finns lummiga rosenträdgårdar i olika nivåer med plats för relax i sköna trädgårdsstolar. Vårt mål är att ni ska ha en så bra vistelse som möjligt! I år kan man även boka färdiga paket. Alltifrån boende + golf/cykel/massage/middag/kajak/ etc. Vi lånar ut tennisracketar och spel som boccia, sällskapsspel och kan ordna med golfklubbor. Ring för mer info: 0173-30065.