FÖRETAGSGOLF

Hos oss spelar ni på en vackert omväxlande lätt kuperad skogs- och ängsbana i klassisk Roslagsnatur. Med närheten till havet och städerna Öregrund och Östhammar kan man upptäcka mycket intressant mellan och efter golfrundorna. På klubben finns en mycket bra restaurang, shop och övningsområde samt en konferens- och samlingslokal för upp till ca 20 personer.

Om du väljer att lägga din företagsgolf på Öregrunds Golfklubb kan du känna dig trygg. Vi har stor vana att arrangera företagsarrangemang och tävlingar på vår mycket trivsamma anläggning. Öregrunds Golfklubb ligger 7 mil från Uppsala och ca 13 mil från Stockholm.

I samband med er företagsgolf erbjuder vår pro, Peter Andersson, olika former för uppvärmning för era gäster. Det kan vara uppvärmning på drivingrangen eller att putsa till närspelet vid övningsgreen. För icke-golfare går det att ordna ”prova-på” på vår korthålsbana under tiden som företagsgolfen spelas.

Naturligtvis diskuterar vi gärna upplägg av er företagsgolf så att den passar just ert företag. Vår ambition är att ni ska få ut maximalt av er dag här. Vår klubbchef lämnar gärna mera information om vad vi kan erbjuda och hur en dag kan läggas upp. Tel: 0173-324 50