DAMER PÅ ÖREGRUNDS GK

Damkommittén arbetar för att alla kvinnliga golfspelare i klubben ska känna gemenskap och genom detta aktivt delta i olika arrangemang, tävlingar och aktiviteter. Tillsammans med seniorkommittén genomför vi träningar, tävlingar och trivselaktiviteter. Vi vill stärka banden mellan olika grupper och generationer som syftar till att alla ska känna sig varmt välkomna till vår klubb.

Damupptakt 2023

Söndagen den 7 maj blir det damupptakt med en 3- persons scramble över 9 hål.
Därefter lunch, information och mannekänguppvisning. Mer information kommer på hemsida, Facebook och Instagram inom kort.

Golfsystrar

Varje tisdag under säsongen träffas vi damer som vill spela 9 hål tillsammans under lättsamma förhållanden.
Du anmäler dig genom att skriva upp dig på anmälningslistan som sitter på anslagstavlan i klubbhuset eller via receptionen.
Första start kl. 16:30

Välkommen
Damkommittén

Damtåget – säsongstävling för klubbens damer

Även i år kommer Damtåget att gå, en säsongstävling för klubbens alla damer.

Under 15 måndagar/tisdagar i maj – september kommer tågat att avgå kl 8:00 och torsdag den 14 september blir det gemensam avslutningsmiddag med prisutdelning. För att vara med betalar man ett säsongskort. Första avgång är den 8 maj. För mera information kontakta ansvarig tågmästare Ewa Lundholm via mail.

Välkommen
Damkommittén

Ladies Open

Damtävling som äger rum på tisdagen under golfveckan vecka 28. Anmälan sker via Min Golf på www.golf.se

Ladies Day 3 augusti 2023

Välkommen till en heldag med tävling, överraskningar och gemensam middag. Anmälan sker via Min Golf på www.golf.se eller till receptionen. Mer information kommer inom kort på anslagstavlan och på hemsidan.

ÖREGRUNDS GK

Sandviks Gård

742 91 Östhammar

Telefon: 0173-324 50

info@oregrundsgk.com

Har du frågor eller funderingar?

Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss som arbetar i damkommittén går det bra att kontakta klubbens kansli så vidarebefordrar de informationen.