DAMER PÅ ÖREGRUNDS GK

Damkommittén arbetar för att alla kvinnliga golfspelare i klubben ska känna gemenskap och genom detta aktivt delta i olika arrangemang, tävlingar och aktiviteter. Tillsammans med seniorkommittén genomför vi träningar, tävlingar och trivselaktiviteter. Vi vill stärka banden mellan olika grupper och generationer som syftar till att alla ska känna sig varmt välkomna till vår klubb.

Damupptakt 2024

I härligt vårväder med sol och knappt någon vind gick 27 damer ( i lag om 3) ut och spelade en scramble på de sista 10 hålen.  Vi samlades efter rundan tillsammans med de som inte ville (kunde) vara med och spela och vi var 32 st. som åt en otroligt god sallad med efterföljande kaffe och kaka. Liz Husberg, Birgitta Engström och Christina af Ugglas visade lite kläder (nyheter i shopen). Därefter förrättades prisutdelning där de tre bästa lagen fick presentkort i shopen. Det såldes även lotter där vi hade 6 skänkta priser.

Tävlingsresultat:
1:a Lag Wallgren/Waldner/Schöön
2:a Lag Classon/Lantz/Lundhom
3:a Lag Ek/Rosengren/Ededahl

Grattis!

Tisdagsgolf 2024

Vi spelar 9 hål med start kl. 17:00 följande 4 tisdagar, 21/5, 11/6, 2/7 och 6/8.

Alla är välkomna oavsett hcp. Vill man vara med och tävla (olika tävlingar varje gång) kostar det 20:- per gång.

Damkommittén skickar ut informatio till alla damer c:a 2 veckor innan aktuell tisdag.

Hälsningar
Damkommittén

Damtåget – säsongstävling för klubbens damer

Information om Damtåget, en säsongstävling för klubbens alla damer, har startat men det är inte för sent att hoppa på tåget.

Tåget avgår kl 8:00 14 måndagar under maj – september och torsdag den 19 sept. blir det gemensam avslutningsmiddag med prisutdelning.

För att vara med betalar man ett säsongskort. För mera information kontakta ansvarig tågmästare Ewa Lundholm via mail.

Välkommen
Damkommittén

Ladies Open

Damtävling som äger rum på tisdagen under golfveckan vecka 28. Anmälan sker via Min Golf på www.golf.se

Ladies Day 2024-08-08

Välkommen till en heldag med tävling, överraskningar och gemensam middag.  Anmälan sker via Min Golf på www.golf.se eller till receptionen. Mer information kommer under juni på anslagstavlan och på hemsidan samt mail till alla damer.

ÖREGRUNDS GK

Björnäs 316, Sandviks Gård

742 91 Östhammar

Telefon: 0173-324 50

info@oregrundsgk.com

Har du frågor eller funderingar?

Har du frågor eller vill komma i kontakt med någon av oss som arbetar i damkommittén går det bra att kontakta klubbens kansli så vidarebefordrar de informationen.