TRÄNINGSMÖJLIGHETER – DRIVING RANGE

Välkommen till Öregrunds Golfklubbs övningsområde där vi kan erbjuda alla medlemmar och gäster goda möjligheter att träna och finslipa formen. Inom området finns två träningsbunkar, puttinggreen, pitchgreener och på rangen finns ett stort antal utslagsplatser. Här finns även våra omklädningsrum och toaletter. I direkt anslutning till övningsområdet finns kiosk och närheten till träningsbanan som är av karaktären ”Pay and Play”.

Inom övningsområdet arbetar vi med klara och tydliga regler vad gäller ordning och säkerhet i syfte att – träna under säkerhet. Vår professionelle golftränare heter Peter Andersson som gärna ställer upp med tips och råd, vill du ha ytterligare hjälp går det utmärks att kontakta receptionen, 0173-32450 vad gäller tidsbokning och klubbens olika utbildningsprogram.

Betala rangebollar med kreditkort

Det går att köpa rangebollar med kredit/betalkort i bollautomaten.  En pollett och hink med kredit/betalkort kostar 20 kr för 25 bollar.

Välkomna

Vår tränare

Peter Andersson

pga-80x80

PGA Club Professional

Frågor?

Besök oss i golfshopen när du är i krokarna så får du veta mer om våra kurser och lektioner. Du kan också ringa eller mejla oss.

Telefon: 0173-324 50

peter.andersson@oregrundsgk.com