BOKA STARTTID PÅ ÖREGRUNDS GK

Tidbokningsregler

Högst tre tider kan bokas vid ett och samma tillfälle av en och samma person. När personen finns med i tre bokade tider kan ingen ytterligare bokning ske förrän en bokad speltid är förbrukad (gäller samtliga i bollen). Högst två spelare med hcp 54 får ingå i samma boll.

 

Anmäl din ankomst

När receptionen är öppen ska du anmäl din ankomst i receptionen senast 20 minuter före bokad starttid. Ankomstanmälan kan ske dels komma in i receptionen, via Ontag app, ringa in till receptionen eller vinka så vi ser att du har kommit. Receptionen äger rätt att sätta in köande spelare om angivna tider ej hålls. Receptionen kan också sätta ihop tvåbollar till fyrbollar för att få jämnare flyt på banan.

Förhinder att spela?

Välkommen till Öregrunds Golfklubb. Om du inte anmäler dig i receptionen eller via registrering i OnTag, alternativ avbokar i tid kan du bli debiterad full greenfee om du inte är medlem och som medlem halv greenfee. Upprepas detta kommer du att stängas av för bokning.
Avbokning kan ske senast 6 timmar före start.

Fadderronder

Vi rekommenderar att fadderronder spelas efter kl 14:00.

Säkerhet på banan

Det är ditt och styrelsens ansvar att se till att risker i samband med golfspel elimineras. Ditt ansvar ligger främst i att alltid se till att dina slag kan ske utan risk. Är du osäker- ropa FORE! Läs mer i vårt dokument om hur vi tänker kring säkerhet på vår bana: Säkerhet på banan (pdf)