Valberedningen informerar

På höstmötet valdes som valberedning för 2018 Lena Lantz, Sture Lindström och Janolof Lundholm (sam­man­kal­lan­de). Vi tackar för detta förtroende.

Vi är nu i full gång med arbetet årets arbete. Juli och augusti blir två intensiva månader. Detta för att ha ett förslag klart till slutet av september att presentera på höstmötet.

Tre områden ser vi som centrala att jobba med. Och dessa är hantering av ekonomi­frågor, marknad med sponsorhanteringen och tävling. För ekonomi har vi en plan som lades förra året och där vi hoppas den håller även i år.

Har ni tankar och idéer kring bra krafter för styrelsearbetet eller kommittéer inom främst områdena marknad och tävling – skicka ett mail till oss, ring eller skicka ett sms (telefonnummer finner du här på valberedningens sida (länk)). Vi är tacksamma för alla tips!

Valberedningen har ett viktigt uppdrag att före­slå vilka per­soner som ska utgöra klubbens styrelse samt klubbens revisorer. Genom detta arbete bidrar vi till att skapa en platt­form för en god utveckling inom klubben.