VALBEREDNINGEN

Valberedningen har ett viktigt uppdrag att före­slå vilka per­soner som ska utgöra klubbens styrelse samt klubbens revisorer. Genom detta arbete bidrar vi till att skapa en platt­form för en god utveckling inom klubben.

På höstmötet fick vi förnyat förtroende som valberedning för 2017 och vi tackar för detta. Årets valberedning består därmed av Catarina EK, Göran Ekblom och Janolof Lundholm (sammankallande).

Vi är nu i full gång med arbetet årets arbete. Juli och augusti blir två intensiva månader så att vi har ett förslag klart till slutet av september att presentera på höstmötet.

Har ni tankar och idéer kring bra krafter för styrelsearbetet eller kommittéer – maila oss på valberedningen@oregrundsgk.com, ring eller skicka ett sms (telefonnummer vid bilderna). Vi är tacksamma för alla tips!

Valberedningen har ett viktigt uppdrag att före­slå vilka per­soner som ska utgöra klubbens styrelse samt klubbens revisorer. Genom detta arbete bidrar vi till att skapa en platt­form för en god utveckling inom klubben

Janolof Lundholm (sammankallande)

Mobil: 070-637 67 47

Catarina Ek

Mobil: 070-289 13 81

Göran Ekblom

Mobil: 070-716 75 85