Styrelsemöte 4 2019 (referat)

Torsdagen den 25 april höll styrelsen sitt fjärde möte för året.

Valberedningen

Janolof från valberedningen inledde mötet med att berätta om valberedningens pågående arbete. Du kan läsa mer om det på valberedningens sida här –>

Är du intresserad av att vara med i styrelsen eller känner någon du tror vore lämplig för uppdraget hör då av dig till valberedningen.

Golfens Dag den 25 maj

Temat är dubbelt upp så ta med en kompis, släkting som vill testa på golf och kom till klubben den 25 maj. Det kommer erbjudas aktiviteter och bra erbjudanden. Vi kommer lägga upp programmet här inom kort — >

Vill du hjälpa till under golfens dag? Hör av dig till kansliet 0173-324 50.

Juniorverksamheten

I nästa vecka kommer våra mycket engagerade juniorledare Mattias och Ronny vara ute på skolor och berätta om verksamheten och locka fler juniorer till att spela golf.

Vi har fått 15 000 kr från kommunen i bidrag till vår juniorverksamhet som ska användas till att bygga om vissa lokaler till juniorutrymmen.

Tävlingar

På söndag 28 april startar tävlingssäsongen med damernas upptakt med i stort sett fullt startfält. Den 2 maj är första onsdagsgolfen och söndagen den 5 maj är ICA Öregrund Vårscramble.

Ekonomi

Vi ligger i dagsläget efter på intäkter kopplat till medlemsavgifter vilket främst beror på att ca 80 medlemmar ännu inte betalat årets avgift vilket är bekymmersamt. Vi uppmanar därför alla som inte betalat att göra det.

Anläggningen

Tanken var att utslagshuset på rangen redan skulle vara under uppbyggnad. Dessvärre har företaget som skulle göra det meddelat att de inte hade möjlighet att göra det nu. Anläggningskommittén fortsätter leta företag som kan hjälpa oss med bygget.

Styrelsen passar även på att ännu en gång tacka alla frivilliga som var här den 13 april och hjälpte till med diverse göromål.