Styrelsemöte 4 2018 referat

Referat styrelsemöte 2018-05-23

Onsdagen den 23 maj var det dags för styrelsens fjärde möte för året.

Kort info från valberedningen

Innan styrelsemötet började informerade Janolof Lundholm om valberedningens arbete inför året. Vid sidan av Janolof består valberedningen i år av Lena Lantz och Sture Lindström. Mer information kommer inom kort från valberedningen. Vill du anmäla intresse för att medverka i styrelsens framtida arbete finner du valberedningens kontaktuppgifter här (länk).

Anläggning & miljö

Torven till tee 1 är nu på gång och kommer att läggas ut inom kort. Det blir även delvis nya klipplinjer på hål 1 och hål 18. Dessutom gallras skogen mellan hål 1 och hål 18, hål 1 och 2 samt mellan hål 2 och 3. Allt för att få in mera ljus och förbättra säkerheten.

Vad gäller plantering i krukor runt klubbhus och övrigt har styrelsen fått ett brev som behandlades på mötet. Brevet påtalade bristen på underhåll av rabatter och även bristen på underhåll av kommuninformationsstationen placerad på torget. Styrelsen tar kommentarerna på fullaste allvar och kommer se vad som krävs för att få det uppstädat. Våra medarbetare på  banan har dessvärre inte tid att plantera blommor i dagsläget därför ber anläggningskommittén er medlemmar om hjälp i den mån ni kan. Till exempel plantera lite blommor, rensa i rabatter och se till att det ser prydligt ut under säsongen. Meddela ditt intresse i receptionen så återkommer vi.

Sponsorer

Klubben är i fortsatt behov av sponsorer. Har du möjlighet att hjälpa föreningen med stöd i det här arbetet är det mycket uppskattat. Kan du ringa eller kanske till och med känner någon som du tror är intresserad av att sponsra vår förening hör av dig till receptionen (0173-324 50).

Kansli/Reception

Som det ser ut nu kommer Tova och Lukas bemanna receptionen tillsammans med Erik och Peter. Vi har även Gunvor som arbetstränar i receptionen. Britt arbetar 1,5 dag i veckan i kulisserna med bokföring och annan administration.

Golfens Dag 26 maj

På lördag den 26 maj är det golfens dag i hela Sverige. Öregrunds GK har aktiviteter mellan 11-14. Alla medlemmar uppmanas att ta med sig en icke-golfande vän som kan pröva på gratis.

Läger

Peter har haft dels ett juniorläger och ett damläger med bra deltagande på bägge. Flera läger är på gång, är du intresserad finner du mer information här (länk).

Tävling

  • Vårscramble och Race to España genomförda med i stort sett fulltecknade startfält.
  • Seriespel för damer och herrar 50 söndag 27 maj.
  • Nästa klubbtävling är den 6 juni då vår sedvanliga flaggtävling genomförs.

Jubileumsdag

Viktig information är att det går bussar tur och retur från Öregrund och Östhammar i anslutning till middagen.

  • Buss hämtar i Öregrund ca 16:45 och lämnar kl 17 på klubben.
  • Buss hämtar i Östhammar ca 17:15 och lämnar kl 17.30 på klubben.
  • Buss till Östhammar kl 22.
  • Buss till Öregrund kl 22:30.

Mer information om program etc finner du här (länk)