Information om våra nya krögare

Som många av er säkert redan sett i vårt senaste nyhetsbrev är det nu klart med nya krögare inför säsongen. Det är Anneli Söderlund och Tobias Edvinsson som kommer förse oss alla med sommarens välsmakande menyer. De är sedan många år medlemmar i klubben och har nu presenterat ett intressant koncept för att ytterligare höja trivseln på vår klubb.

Vi ställde några frågor till Anneli och Tobias för att ta reda på mer. I klubbtidningen som kommer i april kommer ett längre reportage.

Vilka är ni för de medlemmar som inte redan känner er?

Mor och son med ett brinnande matintresse.
Anneli Söderlund, Östhammarsbo sen födsel, arbetar som farmaceut på apoteken i Östhammar och Öregrund. Varit medlem i Öregrunds GK sedan ~2005. Har alltid älskat att laga mat och baka. Älskar även sport och tävlingar.
Tobias Edvinsson, Östhammarsbo,  arbetar på Sandvik just nu, arbetade förra året som kock på bland annat Smått och Sjökrogen i Östhammar samt på UKK i Uppsala. Varit medlem i Öregrunds GK i  5-6 år. Delar matlagnings- och sportintresset med sin mor.

Varför vill ni driva golfrestaurangen?

Vi har drömt och pratat om det i flera år, diskuterat det under golfrundor, funderat och kommit med idéer. Så när chansen kom kunde vi inte tacka nej.
Hur ser ni på utbud etc? Idéer kring driften osv?
Vår idé är att servera dagens lunch alla dagar i veckan samt ha ett à la carte utbud. Och självklart kommer det att finnas kaffe, smörgåsar, glass och hembakat.
Öppettiderna kommer vara generösare än tidigare år.  Vi vill också kunna ha lite olika aktiviteter kvällstid om intresse finns.
Sen är vi självklart öppna för olika förslag!
Vi önskar Anneli och Tobias varmt välkomna som krögare säsongen 2018!