Styrelsemöte 5 2018 referat

Referat styrelsemöte 2018-06-20

Onsdagen den 20 juni var det dags för styrelsens femte möte för året.

Jubileumsdagen 

Klubbkommittén redogjorde för jubileumsdagen som ägde rum den 9 juni. Det var ett uppskattat evenemang utifrån vad styrelsen fått höra vilket är mycket roligt. Peter Pro arrangerade KM i närspel som han (dessvärre) själv vann ?

Vill du vara med i vår trivselgrupp?

Styrelsen gör ett nytt försök i att samla er eldsjälar som kan tänka er att vara med i en så kallad trivselgrupp. Syftet med gruppen är att spåna fram idéer och anordna aktiviteter så att medlemmar känner sig välkomna i vår förening oavsett kön och ålder. Hör av dig till klubbkommittén via receptionen och anmäl ditt intresse (0173-324 50). Datum för uppstartsträff för trivselgruppen kommer inom kort.

Träning & Läger

21 stycken är anmälda till scoresänkaren och 14 stycken anmälda att gå gröna-kort utbildning. På juniorträningarna är det cirka 10 i genomsnitt Peter har haft dels ett mixat dam- och herrläger samt ett renodlat damläger med bra deltagande på bägge. Vill du också slipa på formen boka då in en lektion med Peter Pro. Friskvårdsbidrag får numera användas till bland annat golfträning. Läs mer här om utbildningsmöjligheter som finns (länk).

Tävling

  • Bilteam Flaggtävling spelades på Nationaldagen med rekordstora startfält på 104 anmälda spelare.
  • Volvo Challenge Klubbkval avgjordes lördagen den 16 juni med 42 anmälda lag (28 herrlag & 14 damlag).

Sponsorer

Klubben är i fortsatt behov av sponsorer. Har du möjlighet att hjälpa föreningen med stöd i det här arbetet är det mycket uppskattat. Kan du ringa eller kanske till och med känner någon som du tror är intresserad av att sponsra vår förening hör av dig till receptionen (0173-324 50).

Anläggningskommittén

Målet är att teeområdet på hål 1 öppnas till golfveckan. Vattnet börjar tryta på banan så nu vattnas endast greener. Tornet till tee 47 på hål 8 är färdigbyggt och kommer placeras ut så fort betongfundamentet är klart.

Med detta skrivet önskar styrelsen er alla en riktigt trevlig midsommar