Öregrunds GK söker ny krögare

Vi söker ny krögare

Systrarna Ann och Siri kommer att sluta vid årsskiftet för nya utmaningar och vi söker nu en ny krögare inför 2022.

Restaurangen på Öregrunds GK har bra läge (mellan Östhammar och Öregrund), fräscha lokaler, stor uteservering och kioskverksamhet vid hål 10. Förutom golfklubbens medlemmar och golfspelande gäster har vi lunchgäster från närliggande områden. På klubben finns även två välbesökta banor för padeltennis. Tusentals golfspelare och padeltennisspelare besöker oss varje år, vi har också blivit en uppskattad mötesplats för våra samarbetspartner som gärna lägger sina personalaktiviteter hos oss.

För att lyckas är vi övertygade om att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap samt förståelse och intresse för golfsporten. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt.

Golfsäsongen är som mest intensiv under maj-september då vi har flest besökare. Under den tiden arrangerar klubben ett stort antal tävlingar och andra evenemang som kräver att du ibland skall kunna servera +100 personer både under lunch- och kvällstid. Restauratören disponerar restaurangen hela året och det finns underlag för att driva verksamheten året om, om man så önskar. samt utveckla exempelvis catering och julbord.

Klubben är öppen för nya lösningar vad gäller att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar. Vi ser gärna en flexibilitet där du sätter gästens behov och önskemål främst.

Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet men det är också meriterande med erfarenhet av att driva en golfrestaurang. Naturligtvis är du som person positiv, social och stresstålig. Vi värdesätter förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra medlemmar och gäster samt viljan att leverera högsta möjliga service tillsammans med medarbetarna. För rätt person erbjuder vi goda möjligheter att driva en restaurang i ett bra område till förmånliga villkor. Är du den vi söker?

Välkommen med en presentation av dig och din verksamhet via mejl till info@oregrundsgk.com senast den 31 oktober 2021.
Har du frågor om Öregrunds GK, mejla till info@oregrundsgk.com eller ring Lena Lantz på telefon 070-230 1622. För mer information om klubben, besök vår hemsida www.oregrundsgk.com.