Klubbchef sökes till Öregrunds golfklubb

Öregrunds GK är vackert belägen vid Upplandskusten och vi är en framstående familjeklubb med en 18-hålsbana och en 6-hålsbana. För närvarande är vi ca 1 230 medlemmar, varav en stor del är sommarboende i kommunen.

Klubben är i en aktiv utvecklingsfas med bland annat en pågående renovering av banan tillsammans med Pierre Fulke Design AB. 2017, liksom många tidigare år, har varit framgångsrika för klubben. Vi har en aktiv junior-, dam-, herr- och seniorverksamhet.

Tidigare klubbchef har tillsammans med styrelse och medarbetare lagt en bra grund för verksamheten och framtiden ser ljus ut. Rekryteringsprocessen har startat och vi hoppas kunna ha en ny klubbchef på plats under sista kvartalet i år.

Tjänsten innebär att vara operativt ansvarig i Öregrunds Golfklubb och i Östhammars Golfklubb AB med personalansvar för klubbens heltidsanställda och säsongsanställda medarbetare. Som klubbchef är du ansiktet utåt mot medlemmar, gäster, sponsorer och det lokala näringslivet. Klubbchefen har det övergripande ansvaret för samordning av verksamheten, administrationen och ekonomin direkt under styrelsen. Som klubbchef är du adjungerad till styrelsemöten och är föredragande inom ditt ansvarsområde.

Ett krav är att du tidigare arbetat i ledande befattningar med budget- och resultatansvar och har tydliga ledaregenskaper med god förmåga att motivera och engagera medarbetare och medlemmar. Du ska också ha en väldokumenterad administrativ förmåga och ha erfarenhet som arbetsledare.

Vi söker dig som också kan skapa goda relationer med företag, näringsliv och kommunal verksamhet och du är marknadsinriktad och förstår vikten av att nätverka. Du ska ha förmågan att bygga en organisation med engagerade medarbetare som i sin tur ska erbjuda förstklassig service.

För tjänsten krävs att du har goda administrativa kunskaper med fokus på ekonomi och erfarenhet av moderna datorsystem i PC-miljö. Har du dessutom tidigare jobbat som klubbchef, eller har klubbchefsutbildning, så är detta förstås en merit.

Som person förväntar vi oss att du är utåtriktad, trivs med att jobba med alla typer av människor och är stresstålig.

Tjänsten är heltid och ska anpassas till uppdragen med en så kallad årsarbetstid. Under april-oktober ingår helgarbete efter fastställt schema. Klubben har kollektivavtal.

Välkommen med en ansökan med CV och referenser samt löneanspråk senast 30 september till:

Ordförande Sture Holmgren
Öregrunds Golfklubb
Sandviks Gård
742 91 Östhammar
info@oregrundsgk.com