GOLFSHOPEN PÅ ÖREGRUNDS GK

Välkommen till en välsorterad golfshop som tillhör Golfstore. Vår ambition är att tillgodose våra kunder som ställer krav på god kvalité till ett marknadsmässigt lågt pris. I vårt sortiment finner du välkända produkter som Callaway, Cobra, Titleist, Puma, Lindebergs, Wilson, Daily Sport, Abacus, Footjoy, Lanner, Ivanhoe och Nike.

I vårt sortiment har vi i år ett antal olika modeller av spikeless skor. Förra årets klubbkeps från Titlest kommer att finnas kvar och vi kompletterar sortimentet med snygga klubbtröjor med loggor, i ull och bomull.

Köpa nya klubbor!

Peter Andersson som är klubbens Pro hjälper dig när du ska välja nya klubbor. I vårt sortiment finner du Cobra, Wilson, Nike och Callaway, fyra märken som vi kan rekommendera när du ska välja nytt. Vi hjälper dig med att hitta rätt setkomposition, anpassa skaftlängd, vikt och lievinkel.

Ny säsong nya grepp!

Byt till nya fräscha grepp på dina klubbor. Du kommer att bli förvånad hur bra det blir, det är verkligen värt pengarna. Som tidigare kommer vi att ha flera demodagar under säsongen. Demodagarna annonseras på Hemsidan och i vårt Nyhetsbrev.

Nytt i shopen!

Solglasögon som Henrik Stenson har varit med att ta fram, Stenson är allmänt känd för att vara mycket noga med kvalitet och har spelat med solglasögon i nästa hela sin karriär.

Eftersom det är väldigt viktigt att skydda sina ögon och samtidigt kunna se konturer tydligt så erbjuder vi flera modeller och olika glas från ”hS eyewear” i shopen.

Vår tränare

Peter Andersson

pga-80x80

PGA Club Professional

Frågor?

Besök oss i golfshopen när du är i krokarna så får du veta mer om våra kurser och lektioner. Du kan också ringa eller mejla oss.

Telefon: 0173-324 50

peter.andersson@oregrundsgk.com