Glöm inte att anmäla er till Volvo Mixed Golf Challenge 2023

Den 18 juni är det en partävling Volvo Mixed Golf Challenge 2023.

Volvo:s årliga golfutmaning. Partävling (två damer, två herrar eller en dam och en herre) i två klasser. Tävlingen är öppen för alla födda 2005 eller tidigare och som har högst 36.0 i hcp.
Damer spelar från tee 47 och herrar från tee 55 oavsett ålder. Fyrboll bästboll poängbogey. Vinnande par i resp klass kvalificerar till regionfinal på Frösåkers Golf & Country Club 15/8.
Sverigefinal spelas på Ullna Golf & Country Club 7-9/9. Endast tillåtet att delta i ett klubbkval. Spelare får ej bytas ut till regionsfinal.
Om någon har förhinder går regionsfinalplatsen vidare till lag 2. Kanonstart. Prisutdelning snarast efter målgång.

Genom anmälan till klubbkval tillåts arrangerande golfklubb att vidarebefodra deltagaruppgifter till tävlingsledningen på Volvo Car Sverige. Spelarnas uppgifter kommer att behandlas i syfte att administrera tävlingen samt planerade marknadsförings-aktiviteter. Uppgifterna sparas i 12 månader och delas inte med tredje part. För fullständig beskrivning av personuppgiftshantering i tävlingen hänvisas till tävlingssajten volvocars.se/golf.

Tävlingen arrangeras i samarbete med Bilbolaget Östhammar.   Alla som provkör en Volvo före eller under tävlingsdagen har en 2:a chans till en plats i Sverigefinalen

Ni anmäler er i Min Golf och sista dagen är 15 juni.

Välkomna!