Ett lyckat företagsevent i fredags den 10 maj

Ett tiotal partner och sponsorföretag hade hörsammat erbjudandet att på olika sätt delta i vårt första event.

Uppställda på ”torget” fanns fyra golfbilar, Ad Sverige Bildelar Östhammar, Print & Dekor Alunda/Östhammar, Sundbergs Busstrafik och Forsbergs Åkeri Östhammar.

Eckerölinjen fanns på plats med sin utställningsvagn fullastad med olika resepaket och kampanjerbjudanden.

Beijer byggmaterial Östhammar presenterade ett fullastat torgbord med olika profilprodukter och en ”gissa antalet träskruv”. Vinnare av den tävlingen blev Hans Liljekvist.

Gimo Herrgård, Park Alandia Hotell Mariehamn, Sundboden, Epokgården, Sundboden Öregrund hade samtal vid ett gemensamt torgstånd och presenterade reklammaterial.

I klubbens nyöppnade Företags & Eventtält fanns utställningsmaterial från golfklubben, advokatfirman Swahnström och Eckerölinjen.

Dagens föredrag hade förlagts till restaurangen och hade samlat ett drygt fyrtiotal personer för att lyssna till Carin Bergh Wihed, som talade om sina erfarenheter och kunskaper på temat ”Engagemang för ett tryggt och hållbart samhälle”.

Carin redovisade sina mångåriga erfarenheter från sitt arbete som sponsoransvarig inom Länsförsäkringar och hur de som sponsorer samarbetade och samverkade med olika idrottsklubbar, Nattvandrare på stan, för att skapa ett tryggare och hållbarare samhälle. Hon betonade vikten av att ett sponsorskap bygger på ett ömsesidigt samarbete mellan företagen och idrottsklubbarna.