SAMARBETA MED OSS

Att finnas representerad på Öregrunds Golfklubb ger dig möjligheter att vårda dina relationer och ge dina gäster en positiv upplevelse i en trevlig Roslagsmiljö. Den atmosfär och kvalité som erbjuds på Öregrunds Golfklubb är något som vi gärna delar med oss av till våra sponsorer.

Vi arbetar nära våra sponsorer för att skapa långa och ömsesidiga samarbeten där ert behov sätts i centrum. Vår idé är att få våra sponsorer att verkligen trivas på klubben med en hög kvalité på vår service och anläggning för att möta era krav och förväntningar.

Marknadsföring över Internet

Internet är en given marknadsplats för att nå golfare. När du annonserar på golfklubbens webbplats syns du i ett ständigt aktuellt fönster mot golfvärlden, där klubbens golfare surfar, shoppar, letar golfresor och följer tävlingar. 80% av klubbens medlemmar besöker klubbens hemsida regelbundet.

Funderar du på att köpa/beställa något via internet, privat de närmaste 12 månaderna? Ungefär hälften av besökarna på klubbarnas hemsida planerar eller kan tänka sig att beställa en golfresa (50%) eller att köpa golfprodukter (46%)via internet.

Nästan fyra av tio planerar eller kan tänka sig att köpa aktier (38%) via internet och mer än var fjärde besökare planerar att eller kan tänka sig att köpa TV eller DVD (28%).