Öregrunds GK söker ny krögare

Vi söker ny krögare

Vår krögare Tomas ska överta restaurangen i Leufsta Bruk och vi söker nu en ny inför 2020.

Restaurangen har ett bra läge (mellan Östhammar och Öregrund), fräscha lokaler, stor uteservering och kioskverksamhet vid hål 10. Förutom golfklubbens medlemmar och golfspelande gäster har vi lunchgäster från närliggande områden. Vi har även en välbesökt bana för padeltennis. Tusentals golfspelare och padeltennisspelare besöker oss varje år, men vi ser gärna att vår nya krögare attraherar många fler gäster än bara dessa grupper till vår anläggning.

För att lyckas är vi övertygade om att det krävs en kombination av restaurangkunnande och entreprenörskap samt förståelse och intresse för golfsporten. Du ska driva restaurangen i egen regi och kunna erbjuda en attraktiv meny till marknadsmässiga priser samt marknadsföra restaurangen på ett positivt sätt.

Golfsäsongen är som mest intensiv under maj-september då vi har flest besökare. Under den tiden arrangerar klubben ett stort antal tävlingar och andra evenemang som kräver att du ibland skall kunna servera +100 personer både under lunch- och kvällstid. Till nästa säsong kommer vi att erbjuda övernattningsmöjligheter och då blir det även frukost som ska serveras. Restauratören disponerar restaurangen hela året och lokalerna kan användas för exempelvis catering eller julbord.

Klubben är öppen för nya lösningar vad gäller att få till en attraktiv restaurang med nöjda gäster och klubbmedlemmar. Vi ser gärna en flexibilitet där du sätter gästens behov och önskemål främst.

Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet av restaurangverksamhet men det är också meriterande med erfarenhet av att driva en golfrestaurang. Naturligtvis är du som person positiv, social och stresstålig. Vi värdesätter förmågan att entusiasmera och skapa trivsel bland våra medlemmar och gäster samt viljan att leverera högsta möjliga service tillsammans med medarbetarna. För rätt person erbjuder vi goda möjligheter att driva en restaurang i ett bra område till förmånliga villkor. Är du den vi söker?

Välkommen med en presentation av dig och din verksamhet via mejl till info@oregrundsgk.com senast den 30 november 2019.
Har du frågor om Öregrunds GK, mejla till info@oregrundsgk.com eller ring Lena Lantz på telefon 072-504 6971. För mer information om klubben, besök vår hemsida www.oregrundsgk.com.