Vi söker en klubbchef efter Lena som går i pension

Om tjänsten
Som klubbchef hos oss kommer du att ha ett totalansvar för verksamheten vid klubben inom ramen för styrelsens beslut, verksamhetsplan och budget. Klubbchefen är också en resurs för styrelsens beredande kommittéer. Klubbchefen har det övergripande personalansvaret för all anställd personal.

I rollen som klubbchef behöver du vara beredd på att arbetsinsatsen varierar med säsong och verksamhet och för dig är det självklart att vara närvarande i verksamheten när det krävs. Bla är du föredragande och adjungerad till styrelsen.

Du ska som klubbchef leda dina medarbetare och ge dem möjlighet att utvecklas, både i sina roller och som team. Du tillsammans med dina medarbetare ser till att banan och omgivningarna är i gott skick. Tillsammans med teamet ser du också till att träningsverksamheten, shop, restaurang och sponsorverksamhet är väl utvecklade. Hos externa intressenter som exempelvis golfförbundet och kommunen är det du som företräder klubben.

Om dig
Du är en trygg, stabil och ärlig person med stor integritet, en lagbyggare som får hela teamet delaktigt och ansvarstagande. Du är utåtriktad och serviceinriktad och medlemmar och gäster som du möter känner sig sedda. För att trivas i rollen ska du vilja arbeta med förändring och utveckling men samtidigt följa och utveckla klubbens vision genom ett strukturerat arbetssätt.

Du har egen golferfarenhet. Erfarenhet från personalansvar eller projektledning är meriterande.  Har du kunskap om klubbchefsrollen eller banskötsel är det ett plus.

Om oss
På 1980-talet väcktes idén om en golfklubb i Öregrund. 1988 bildades klubben, och 1992 var vår bana spelklar. På anläggningen finns en 18 hålsbana, en korthålsbana,
2 övningsområden, 2 padelbanor och klubbhus med restaurang. Restaurangen drivs av en extern entreprenör. Vi har en fin maskinhall och moderna maskiner. Idag är vi     1 250 aktiva medlemmar. Cirka 5 000 gäster spelar vår omtyckta bana varje år. Juniorverksamheten har ca 80 deltagande juniorer och varje vecka spelar drygt 100 seniorer onsdagsgolf. Klubben har 4 helårsanställda, under högsäsong mer än dubbleras antalet anställda.

Om processen
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Styrelseordförande Håkan Sjöberg tel 070-2204337 eller vice ordförande Peter Larsson tel 073-2623318, Välkommen med din ansökan senast 15 juni 2022.

Annons för utskrift: Öregrunds GK söker klubbchef (pdf)

ÖREGRUNDS GK

Sandviks Gård

742 91 Östhammar

Telefon: 0173-324 50

info@oregrundsgk.com