Klart med ny klubbchef

Vi välkomnar Erik Ording Forssell till Öregrunds GK som vår nye klubbchef.

Jag heter Erik Ording Forssell och är den nya klubbchefen här på Öregrunds GK. Jag är 41 år och bor med min fru och hennes två barn i Stockholm.

Jag blev vid två års ålder introducerad till golf av mina föräldrar som själva är glada golfentusiaster, och golfen har funnits som en viktig del i mitt liv sedan dess, först som spelare och sedan som instruktör. Jag kommer närmast från en tjänst som golftränare på Saltsjöbadens GK, den klubb där jag en gång introducerades till sporten.

Jag har under min golfkarriär varit verksam både i Sverige och utomlands och det har varit intressant och lärorikt att se de skilda förutsättningarna som finns mellan olika länder.

När jag kom upp till Öregrund första gången blev jag direkt förtjust i den underbara atmosfären och klubbkänslan. De fina lokalerna, banan och övningsområdena förstärkte upplevelsen. Mitt huvudsakliga uppdrag blir att fortsätta det arbete som Kjell har gjort med styrelse, medarbetare och kommittéer och att driva och utveckla klubben med klubbkänsla, trivsel och samarbete som ledord.

Jag kommer nu under hösten och vintern bo kvar i Stockholm, för att i samband med att banan öppnas inför säsong, delvis bo i en övernattningsbostad i närheten av klubben.