Dags att anmäla sig till medlemsträningarna

Medlemsträning ”Lite är också något”

”Lite är också något är mitt eget motto som innebär att om man gör lite extra väldigt ofta, så får man ett väldigt bra resultat. När det gäller mitt område, som är golfutbildning, så tror jag att det går att träna lite mer eller lite bättre och på så vis kunna nå sitt mål med golfen. För att få till en förbättring eller att bara behålla en spelnivå så krävs det träning.

Här kommer två bra förslag på hur friskvårdsbidraget kan användas!

  • Scoresänkaren

10 timmars gruppträning, 4 – 8 deltagare per tillfälle där vi tränar golfens alla slag. Bollkort på rangen till ett värde av 350 kr ingår, likaså rangebollar under träningen. Pris 1 000 kr

  • Superspeed

15 x 40 minuters gruppträning, 3 – 5 delt. per tillfälle där vi tränar på att slå längre. Rangebollar på rangen ingår under träningen. Pris 1 000 kr.

Det är en stor fördel att kunna slå långt i golf, därför erbjuds nu en kurs som ger er möjlighet att öka på längden på slagen oavsett spelnivå.

Som hjälpmedel kommer Superspeed sticks användas!

 

Vi kommer inte ha fasta tider, utan jag lägger ut förslag på tider och ni bokar in er där det passar. Det gör att ni lättare kan få tid att träna när det passar just er.

Extra erbjudande: Ni som är med på båda kurserna får låna Superspeed sticks även när ni tränar på egen hand under 2018.

För frågor och anmälan kontakta mig på peter.andersson@oregrundsgk.com.

Peter ”Pro” Andersson